Advertisement

Ελληνικοσ Ποιμενικοσ - Gennes Kai Koytabia / Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος, εκτρέφεται αιώνες τώρα στις ορεινές περιοχές με σκοπό τη φύλαξη κοπαδιών.

Ελληνικοσ Ποιμενικοσ - Gennes Kai Koytabia / Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος, εκτρέφεται αιώνες τώρα στις ορεινές περιοχές με σκοπό τη φύλαξη κοπαδιών.. Το τρίχωμά του είναι πυκνό με διπλό μανδύα , για να τον προστατεύει από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Προσ υιοθεσια η βασιλισσα λιλα.45 κιλα, 7 ετων, ημιαιμη ελληνικοσ ποιμενικοσ.τσιπ 941000015647462λίλα η βασίλισσα! Όχι, η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει την ομορφιά του!!! Η προσαρμογή του στις αντίξοες συνθήκες της ορεινής κτηνοτροφίας τον βοήθησε να αναπτύξει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν πολύτιμο κι αναντικατάστατο. Ο ελληνικός ποιμενικός παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία χαρακτηριστικών ως προς τον χρωματισμό, την ποικιλία του τριχώματος, το μέγεθος κλπ.

Το κρανίο του είναι ογκώδες και το ρύγχος βαθύ και ανοιχτό. Η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ πρέπει να του εξασφαλίζει και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Ο ελληνικός ποιμενικός, είναι σαρκοφάγο ζώο, και δεν ενδείκνυται να τρώει όλες τις 'ανθρώπινες' τροφές. Έχει συμπαγές σώμα και μεγάλη δύναμη που τον καθιστά άξιο υπερασπιστή του κοπαδιού από επιτήδεια αρπακτικά. Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος προστατεύει εδώ και αιώνες τα κοπάδια των ορεινών περιοχών της χώρας μας και δικαιωματικά σήμερα αποτελεί κομμάτι της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ellhnikos Poimenikos Greek Shepherd Dog Youtube
Ellhnikos Poimenikos Greek Shepherd Dog Youtube from i.ytimg.com
3,5 ετων, 40 κιλα, ελληνικοσ ποιμενικοσ. Συνομήλικοι ώριμοι αρσενικοί δεν συμβιώνουν αρμονικά και κάθε απρόσκλητη είσοδος στο χώρο του ελληνικού ποιμενικού χωρίς τη συγκατάθεση του κυρίου του (όταν είναι παρών) θα αντιμετωπιστεί με τρομακτική επιθετικότητα και πανουργία αντάξια του προαιώνιου εχθρού του. Η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ πρέπει να του εξασφαλίζει και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω τους κατόχους ελληνικού ποιμενικού ως προς την απόδοση του σκύλου σαν φύλακα. Πολλές φορές δεν είναι σαφές, κατά τη. Ζει πολύ άνετα σε περιβάλλον με χαμηλές θερμοκρασίες, και μπορεί να αντέξει για ώρες το βάδισμα στο χιόνι. Έχει συμπαγές σώμα και μεγάλη δύναμη που τον καθιστά άξιο υπερασπιστή του κοπαδιού από επιτήδεια αρπακτικά. Βράδυ καλοκαιριού στον ελαφότοπο, ένα χωριό του δυτικού ζαγοριού.

Προέρχεται από τον αρχαίο ελληνικό μολοσσό τον οποίο ο μέγας αλέξανδρος χρησιμοποίησε στις εκστρατείες του, όπως και ο πύρρος βασιλιάς της ηπείρου, ενώ ο πλάτωνας κάνει λόγο για τα χαρίσματά του και το θάρρος του.

Προσ υιοθεσια η βασιλισσα λιλα.45 κιλα, 7 ετων, ημιαιμη ελληνικοσ ποιμενικοσ.τσιπ 941000015647462λίλα η βασίλισσα! Αφιέρωμα της εκπομπής μένουμε ελλάδα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής ελληνικού ποιμενικού του αρκτουρου. Η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ πρέπει να του εξασφαλίζει και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Jimbogs, έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις εδώ, στο φόρουμ, που αφορούν στις ελληνικές φυλές γενικότερα, και στον επ ειδικότερα. Το κρανίο του είναι ογκώδες και το ρύγχος βαθύ και ανοιχτό. Ο ελληνικός ποιμενικός είναι ένας μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκύλος. Αντίθετα, του είναι δύσκολη η διαβίωση σε θερμά κλίματα ή στην πόλη. Ο ελληνικός ποιμενικός είναι μεγαλόσωμη ράτσα με γερή κατασκευή. 5,442 likes · 9 talking about this. Ελληνικός ποιμενικός ο όμιλος φυλής ελληνικού ποιμενικού (ο.φ.ε.π.) δημιουργήθηκε το 2000, με αποστολή την διάσωση και διατήρηση της φυλής του ελληνικού ποιμενικού σκύλου (ε.π.) , κυρίως στα πρότυπα που η ζώσα παράδοση μας. Ελληνικός ποιμενικός ο όμιλος φυλής ελληνικού ποιμενικού (ο.φ.ε.π.) δημιουργήθηκε το 2000, με αποστολή την διάσωση και διατήρηση της φυλής του ελληνικού ποιμενικού σκύλου (ε.π.) , κυρίως στα πρότυπα που η ζώσα παράδοση μας. Η προσαρμογή του στις αντίξοες συνθήκες της ορεινής κτηνοτροφίας τον βοήθησε να αναπτύξει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν πολύτιμο κι αναντικατάστατο. Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος προστατεύει εδώ και αιώνες τα κοπάδια των ορεινών περιοχών της χώρας μας και δικαιωματικά σήμερα αποτελεί κομμάτι της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

5,442 likes · 9 talking about this. Ο ελληνικός ποιμενικός παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία χαρακτηριστικών ως προς τον χρωματισμό, την ποικιλία του τριχώματος, το μέγεθος κλπ. Όχι, η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει την ομορφιά του!!! Αφιέρωμα της εκπομπής μένουμε ελλάδα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής ελληνικού ποιμενικού του αρκτουρου. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον ελληνικό ποιμενικό επισκεφτείτε τα παρακάτω site.

Ellhnikos Poimenikos Perhfanos Ws Ellhn Kynology
Ellhnikos Poimenikos Perhfanos Ws Ellhn Kynology from www.kynology.gr
Έχει συμπαγές σώμα και μεγάλη δύναμη που τον καθιστά άξιο υπερασπιστή του κοπαδιού από επιτήδεια αρπακτικά. Όταν σκεφτόμαστε ελληνικό ποιμενικό, τότε ενα σκυλί,μας έρχεται στο μυαλό, ο αγέρωχος μελέτης! Η προσαρμογή του στις αντίξοες συνθήκες της ορεινής κτηνοτροφίας τον βοήθησε να αναπτύξει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν πολύτιμο κι αναντικατάστατο. Ο ελληνικός ποιμενικός είναι ένας μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκύλος. Κι επειδή ο ορισμός της έννοιας είναι πλατύς, θα παραθέσω ένα post του χρήστη dkoriss που με καλύπτει για να γίνω πιο. Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω τους κατόχους ελληνικού ποιμενικού ως προς την απόδοση του σκύλου σαν φύλακα. Χαριζεται τσοπανοσκυλο,3μιση χρονων λογω μεταβασης του αφεντικου στο εξωτερικο. Το κρανίο του είναι ογκώδες και το ρύγχος βαθύ και ανοιχτό.

Ο ελληνικός ποιμενικός σκύλος, εκτρέφεται αιώνες τώρα στις ορεινές περιοχές με σκοπό τη φύλαξη κοπαδιών.

Κι επειδή ο ορισμός της έννοιας είναι πλατύς, θα παραθέσω ένα post του χρήστη dkoriss που με καλύπτει για να γίνω πιο. Ο ελληνικός ποιμενικός παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία χαρακτηριστικών ως προς τον χρωματισμό, την ποικιλία του τριχώματος, το μέγεθος κλπ. Γενναίος, αγέρωχος, επιβλητικός, είναι το σύµβολο της ελληνικής υπαίθρου. Ζει πολύ άνετα σε περιβάλλον με χαμηλές θερμοκρασίες, και μπορεί να αντέξει για ώρες το βάδισμα στο χιόνι. Προέρχεται από τον αρχαίο ελληνικό μολοσσό τον οποίο ο μέγας αλέξανδρος χρησιμοποίησε στις εκστρατείες του, όπως και ο πύρρος βασιλιάς της ηπείρου, ενώ ο πλάτωνας κάνει λόγο για τα χαρίσματά του και το θάρρος του. Όταν σκεφτόμαστε ελληνικό ποιμενικό, τότε ενα σκυλί,μας έρχεται στο μυαλό, ο αγέρωχος μελέτης! Κανονισμοσ λειτουργιασ τησ ομαδασ 1ον) το πνεύμα που θα πρέπει να διακρίνει την ομάδα, είναι το βασικό αξίωμα της βιολογίας περί προσαρμογής σε συγκεκριμένο βιότοπο. Το τρίχωμά του είναι πυκνό με διπλό μανδύα , για να τον προστατεύει από τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Μπορεί ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης των κτηνοτρόφων να προσαρµοστεί στις. Ελληνικός ποιμενικός ο όμιλος φυλής ελληνικού ποιμενικού (ο.φ.ε.π.) δημιουργήθηκε το 2000, με αποστολή την διάσωση και διατήρηση της φυλής του ελληνικού ποιμενικού σκύλου (ε.π.) , κυρίως στα πρότυπα που η ζώσα παράδοση μας. Ο ελληνικοσ ποιμενικοσ ειναι η αδυναμια μου.ενα μεγαλο γιο το εργο που επειτελειτε.δεν ειμαι κτηνοτροφοσ αλλα εχω αρκετα μεγαλο χωρο (5 στρεμματα)και πολλα οικοσιτα ζωα(αρνια κουνελια χηνεσ φασιανουσ περιστερια κοτεσ παπιεσ κλπ).μενω στο χρυσοχωρι καβαλασ και θα ηθελα. Αρέσει σε 4.486 · 13 μιλούν γι' αυτή τη σελίδα. Όχι, η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει την ομορφιά του!!!

Γενναίος, αγέρωχος, επιβλητικός, είναι το σύµβολο της ελληνικής υπαίθρου. Συνομήλικοι ώριμοι αρσενικοί δεν συμβιώνουν αρμονικά και κάθε απρόσκλητη είσοδος στο χώρο του ελληνικού ποιμενικού χωρίς τη συγκατάθεση του κυρίου του (όταν είναι παρών) θα αντιμετωπιστεί με τρομακτική επιθετικότητα και πανουργία αντάξια του προαιώνιου εχθρού του. Αφιέρωμα της εκπομπής μένουμε ελλάδα στο πρόγραμμα αναπαραγωγής ελληνικού ποιμενικού του αρκτουρου. Ελληνικός ποιμενικός ο όμιλος φυλής ελληνικού ποιμενικού (ο.φ.ε.π.) δημιουργήθηκε το 2000, με αποστολή την διάσωση και διατήρηση της φυλής του ελληνικού ποιμενικού σκύλου (ε.π.) , κυρίως στα πρότυπα που η ζώσα παράδοση μας. Προέρχεται από τον αρχαίο ελληνικό μολοσσό τον οποίο ο μέγας αλέξανδρος χρησιμοποίησε στις εκστρατείες του, όπως και ο πύρρος βασιλιάς της ηπείρου, ενώ ο πλάτωνας κάνει λόγο για τα χαρίσματά του και το θάρρος του.

Pe8ane O Ghraioteros Ellhnikos Poimenikos Toy Arktoyroy
Pe8ane O Ghraioteros Ellhnikos Poimenikos Toy Arktoyroy from media.enikos.gr
Προέρχεται από τον αρχαίο ελληνικό μολοσσό τον οποίο ο μέγας αλέξανδρος χρησιμοποίησε στις εκστρατείες του, όπως και ο πύρρος βασιλιάς της ηπείρου, ενώ ο πλάτωνας κάνει λόγο για τα χαρίσματά του και το θάρρος του. Όχι, η φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει την ομορφιά του!!! Ο ελληνικός ποιμενικός, είναι σαρκοφάγο ζώο, και δεν ενδείκνυται να τρώει όλες τις 'ανθρώπινες' τροφές. Ζει πολύ άνετα σε περιβάλλον με χαμηλές θερμοκρασίες, και μπορεί να αντέξει για ώρες το βάδισμα στο χιόνι. Συνομήλικοι ώριμοι αρσενικοί δεν συμβιώνουν αρμονικά και κάθε απρόσκλητη είσοδος στο χώρο του ελληνικού ποιμενικού χωρίς τη συγκατάθεση του κυρίου του (όταν είναι παρών) θα αντιμετωπιστεί με τρομακτική επιθετικότητα και πανουργία αντάξια του προαιώνιου εχθρού του. Χαριζεται τσοπανοσκυλο,3μιση χρονων λογω μεταβασης του αφεντικου στο εξωτερικο. Η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, ενώ πρέπει να του εξασφαλίζει και την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες. Όταν σκεφτόμαστε ελληνικό ποιμενικό, τότε ενα σκυλί,μας έρχεται στο μυαλό, ο αγέρωχος μελέτης!

Ο ελληνικός ποιμενικός είναι ένας μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκύλος.

Η προσαρμογή του στις αντίξοες συνθήκες της ορεινής κτηνοτροφίας τον βοήθησε να αναπτύξει χαρακτηριστικά που τον καθιστούν πολύτιμο κι αναντικατάστατο. 5,442 likes · 9 talking about this. Κανονισμοσ λειτουργιασ τησ ομαδασ 1ον) το πνεύμα που θα πρέπει να διακρίνει την ομάδα, είναι το βασικό αξίωμα της βιολογίας περί προσαρμογής σε συγκεκριμένο βιότοπο. Καθόμουν με τον φίλο μου τον γιώτη, κτηνοτρόφο, στο μαγαζί του χωριού όταν χτύπησε το τηλέφωνό του: Γενναίος, αγέρωχος, επιβλητικός, είναι το σύµβολο της ελληνικής υπαίθρου. 3,5 ετων, 40 κιλα, ελληνικοσ ποιμενικοσ. Χαριζονται κουταβια τσοπανοσκυλα (ελληνικα ποιμενικα), ειναι 2 μηνων και ειναι 5 κοριτσακια.βρισκονται σε εγκαταλελειμενο σπιτι στη φλωρινα και προσπαθουμε να τα κρατησουμε οσο πιο πολυ μπορουμε με αυτοσχεδιους. Ελληνικός ποιμενικός ο όμιλος φυλής ελληνικού ποιμενικού (ο.φ.ε.π.) δημιουργήθηκε το 2000, με αποστολή την διάσωση και διατήρηση της φυλής του ελληνικού ποιμενικού σκύλου (ε.π.) , κυρίως στα πρότυπα που η ζώσα παράδοση μας. Όταν σκεφτόμαστε ελληνικό ποιμενικό, τότε ενα σκυλί,μας έρχεται στο μυαλό, ο αγέρωχος μελέτης! Μάλιστα μερικοί αρσενικοί φτάνουν ακόμα και τα 60 κιλά βάρος και 0,75 μ. Προέρχεται από τον αρχαίο ελληνικό μολοσσό τον οποίο ο μέγας αλέξανδρος χρησιμοποίησε στις εκστρατείες του, όπως και ο πύρρος βασιλιάς της ηπείρου, ενώ ο πλάτωνας κάνει λόγο για τα χαρίσματά του και το θάρρος του. Το κρανίο του είναι ογκώδες και το ρύγχος βαθύ και ανοιχτό. Ο ελληνικός ποιμενικός, είναι σαρκοφάγο ζώο, και δεν ενδείκνυται να τρώει όλες τις 'ανθρώπινες' τροφές.

Ο ελληνικός ποιμενικός είναι ένας μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκύλος ελληνικο. Αντίθετα, του είναι δύσκολη η διαβίωση σε θερμά κλίματα ή στην πόλη.

Posting Komentar

0 Komentar